Blog Image

Franova og Mathew blev julestjerner

Så blev spændingen udløst. Det samme gjorde et jubelhyl fra danseparret Simon Mathew og Viktoria Franova, da de vandt årets julestjerne i ‘Vild med dans -julegalla’ på TV2.

Parret, der måtte nøjes med en andenplads i ‘Vild med dans’ 2006 efter Steen Lund og Christina Roslyng, var jublende glade over at være blevet kåret som vindere.

– Det var totalt optur, det var SÅ fedt at vinde. Det havde jeg slet ikke set komme, sagde sangeren Simon Mathew med stor henrykkelse.

Professionel danser, Viktoria Franova, havde dæmpet sine forventninger efter skuffelsen sidste år, så også hun blev overrasket og meget glad.

– Jeg hader at blive nummer to – det er det værste, fordi man er så tæt på. Så det var fantastisk at vinde nu!, sagde Viktoria Franova.

Da showet ikke blev sendt på direkte tv, var den vanlige sms-afstemning udelukket, og afgørelsen lå derfor i hænderne på publikum og det faste dommerpanel bestående af Anne Laxholm, Britt Bendixen, Allan Tornsberg og Jens Werner.

Da dommerne havde afgivet deres sidste stemme, stod Viktoria Franova og Simon Mathew med deres 40 points lige med David Owe og Vicki Jo Ringgard – vinderparret fra ‘Vild med dans’ 2005.

Spændingen var næsten ubærlig i de minutter, det tog at optælle resutaterne fra publikums stemmesedler. Men så:

– Viktoria Franova og Simon Mathew – vindere af årets julestjerne 2007!, annoncerede vært Andrea Elisabeth Rudolph endelig.

Der gik et sus gennem publikum, der blev krammet og lykkeønsket blandt danserne, og Viktoria Franova og Simon Mathew lyste stolte om kap med deres vundne julestjerner.