Blog Image

Nephew lægger sommeren i seng

Det bliver danske Nephew, der lukker og slukker for Tivolis sommersæson 2007, når de giver koncert på Plænen søndag den 23. september kl. 22:00. Således føjes Nephew til rækken af store danske bands, der giver Tivolis gæster mulighed for at opleve sommerens sidste store udendørskoncert. Tidligere år har bands som DAD, Kashmir og Rugsted & Kreutzfeldt glædet tusinde vis af koncertgæster på lukkedagen. Det er første gang, at Nephew optræder i Tivoli.

Nephew har denne sommer optrådt med stor succes på årets Roskilde Festival, Grøn Koncert og i denne weekend på Skanderborg Festival. Tidligere på året gjorde gruppen rent bord ved Danish Music Awards i alle de tunge kategorier, og deres seneste album ’Interkom kom ind’ har indtil videre smidt to af radiostationernes mest roterende singler af sig – nemlig ’Igen & igen &’ og senest ’Mexico ligger i Spanien’.

Nephew spiller på Plænen søndag den 23. september kl. 22:00 –
koncerten er gratis for Havens gæster.