Blog ImagePolitiet i Portugal jagter nu en helt ny mistænkt i sagen omkring den forsvundne 4-årige engelske pige Madeleine. Samtidig er mistanken mod den tidligere hovedmistænkte, Robert Murat frafaldet, skriver Telegraph.

Ifølge den engelske avis står politiet i Portugal klar til at slå til en af de nærmeste dage. Det er nu 109 dage siden den lille engelske pige forsvandt fra familien McCanns ferielejlighed på Algarve-kysten.

En politianklager skulle i fredags have underskrevet papirer, der giver politiet mulighed for at foretage en hus-ransagelse. Og man venter nu kun på grønt lys højere oppe fra, oplyser avisen.

Politiet vil ikke fortælle for nærværende, hvem den mistænkte er – eller hvor han bor.

Samtidig er det kommet frem, at personalet på det hotel, hvor ferielejligheden er beliggende, igen er blevet afhørt.

-Vi har snakket med flere vidner igen for at få tjekket nogle detaljer, som kan vise sig at være relevante i forbindelse med de nye oplysninger, vi har fået, siger en politikilde til Telegraph.

Ifølge aviser er et af de vidner, der blev indkaldt til “gen-afhøring” den 70-årige Pamela Fenn, som skræmte en indbrudstyv væk få uger før Madeleine forsvandt.

Netop indbrudstyvens signalement passer på en prik til den beskrivelse flere har givet af den person, som blev set med et barn pakket ind i et tæppe, den aften Madeleine forsvandt.

Politiet arbejder dog fortsat med den teori, at den lille pige er død, og at hun døde selv samme nat, hun forsvandt fra forældrenes lejlighed.