Blog Image17. august 2007 – Slots- og Ejendomsstyrelsen giver nu grønt lys til at lade ledige hjælpe med at udrydde dræbersnegle som led i et aktiveringsprojekt.

Slots- og Ejendomsstyrelsen siger nu god for at lade ledige i Frederiksberg Kommune hjælpe med at udrydde snegleplagen i Frederiksberg Have og Søndermarken, som hører under styrelsen.

Slots- og Ejendomsstyrelsen mødtes torsdag med Frederiksberg Kommune for at drøfte forslaget fra den konsertative formand for kommunens arbejdsmarkedsudvalg, Stig Elling.

Og det var et positivt møde, som lægger op til et konstruktivt samarbejde om parkvedligeholdelse, oplyser specialkonsulent Peder Lind Pedersen, Slots- og Ejendomsstyrelsen. Samme melding fra kommunen, der ligesom styrelsen understreger, at kampen mod de forhadte snegle kun bliver et led aktiveringsprojektet.

-Det bliver ikke kun dræbersnegle, det drejer sig om. Det handler om, at der i øjeblikket er et flaskehalsproblem på gartnerområdet, og det vil sige, at vi faktisk mangler folk netop til det ude i erhvervslivet. Derfor ser jeg ret positivt på mulighederne for at lave et godt aktiveringsprojekt, siger Stig Elling til Ritzau.