Blog Image

Vildt forelskede. Joachim og marie skjuler ikke længere kærligheden

En forlovelse mellem turtelduerne prins Joachim og hans franske hjertenskær, Marie Cavallier kan meget vel være nært forestående. I hvert fald har det forelskede par nu optrappet Maries pendling mellem Géneve og København, så hun hver fredag lander i den danske hovedstad, tilbringer weekenden der for herefter at returnere til det schweiziske mandag eftermiddag.

Jeg er her for at nyde en dejlig weekend i København, fortalte Marie, men ville ikke afsløre om hverken ophold eller eventuel forlovelse.

Og dejlig – det blev weekenden. Marie Cavallier overværede således op til flere shows i forbindelse med den københavnske modeuge, og en søndagsgåtur med sin prins, hunden Apple og venneparret Oscar og Britt Siesbye på Langelinie blev det også til.